We're planning a litter in 2020,
if you're interested please contact us

Spomladi/Poleti 2020 planiramo leglo,
če se zanimate nas prosim kontaktirajte.

To Be Decided

MULTI  JUNIOR CHAMPION & CHAMPION
Glam n Gorgeous of the Windy Lands

Vzreja z ljubeznijo

Občasno iščemo lastnike za vzrejne pse, za več informacij nas kontaktirajte.

Vsi naši pši živijo znami v hiši kot družinski člani. Zelo nam je pomembno, da vsakemu izmed njih namenimo dovolj energije, ljubezni in pozornosti, da imajo lahko kar se da čudovito življenje. Zaradi tega, doma ne želimo imeti večjega števila psov. Pri vzreji se tako obračamo na metodo razširjeno v skandinaviji, kjer so v naš vzrejni program vključeni novi lastniki/družine, ki jih to zanima. Ko skupaj za vas izberemo primernega in iz legla najbol perspektivnega perspektivnega mladička, imate od nas 24/7 podporo, odgovorimo na vsa morebitna vprašanja, pomagamo z groomingom (kopanje, česanje, striženje, krajšanje krempljev) in poskrbimo za vse v zvezi z vzrejo in razstavami. Od vas se pričakuje, da za psa skrbite kar se da dobro - kar se tiče vzrejnih dogovorov pa je vse odvisno od posameznika, psa in kaj vsem vpletenim najbolje ustreza. 

Če se zanimate oz. imate več vprašanj nas prosim kontaktirajte (markzoran@gmail.com)

Our breeding program is small and our purpose simple (ENG)
 

We breed in effort of preserving the breed's beauty and functionality at a high degree and strive to meet the FCI standard as closely as possible. To us superior structure is just as important as good character, drive and above all - health. 

Every mating is carefully planned with ourselves in mind. We will not breed a litter if we aren't planning on keeping or co-owning at least one of the puppies. With this in mind, you can understand that all of our puppies have the utmost love, energy and care put into them so that they can grow into healthy, socialized and visually correct individuals. 


Papillons & Collies are extremely capable of being working, agility or show dogs but at the end of the day, they are cherished pets. 


All of our dogs live as family members and that is also what we expect from new owners. We will have a discussion with anyone interested in an "Aetherlands" puppy, not only to decide if you are generally a suitable owner but also to match you with a puppy that has characteristics that best suit your lifestyle. 

Naš vzrejni program je majhen in naš namen, preprost (SLO)


Vzrejamo s prizadevanjem za ohranitev lepote in funkcionalnosti pasme na visokem nivoju. Prizadevamo si slediti zapisanem FCI standardu. Za nas je vrhunska struktura enako pomembna kot dober karakter, delavnost in predvsem - zdravje.
 

Vsako paritev skrbno izberemo. Legla ne bomo imeli, če ne nameravamo obdržati ali oddati v solastništvo vsaj enega od mladičkov. V vse naše mladičke vložimo veliko ljubezeni, energije in nege, da se lahko le ti razvijejo v zdrave, socializirane in vizualno korektne posameznike.


Papilloni & Škotski ovčarji so zelo sposobni delavni, agilitaški ali razstavni psi, vendar na koncu dneva so preko vsega hišni ljubljenčki.


Vsi naši psi živijo kot družinski člani, to pa tudi pričakujemo od novih lastnikov. S potencialnimi lastniki mladička iz naše psarne opravimo pogovor, da se odločimo, ali ste na splošno primeren lastnik ter da vam predlagamo mladiča, ki se bo najbolje ujemal z vami in vašim življenjskim slogom.

© 2023 by Modern Mindful Therapy. Proudly created with Wix.com